Fenkolia à la greque
Julkaistu
Sopii hyvin grilliruoan kera!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1-2 fenkolia
Liemi
- 1 ½ dl kasvislientä
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl jauhettua korianteria
- persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paloittele fenkolit pienemmiksi paloiksi.
2. Kuumenna liemi kiehuvaksi paistokasarissa.
3. Lisää vihannekset, hauduta kannen alla 5 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku