Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistettu kalkkunanrinta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tuore kalkkunanrinta on uunissa paistettuna mehevää ja maukasta. Hyvien lisäkkeiden kanssa siitä tulee juhlaruokaa.

Neljälle

  • 800 g tuoretta kalkkunanrintaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 rkl voita

Tarjoiluehdotuksia

  • uunijuureksia
  • perunapyöryköitä
  • täytettyjä filotaikinanyyttejä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta kalkkunanrinta suolalla ja pippurilla. Paista pannulla voissa kullanruskeaksi. Jatka paistamista uunissa 40 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpö on 77 astetta.

3. Ota liha uunista, kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10-20 minuuttia ennen kuin se leikataan ohuiksi viipaleiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunaa