- Ota hunajamarinoidut broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin nopeasti, jotta saat värin pintaan. Ei tarvitse kypsentää.
- Laita esipaistetut fileet uunivuokaan.
- Kuumenna rypsiöljyä pannulla ja lisää suikaloidut kasvikset.
- Kääntele hetki kovalla lämmöllä, lisää sitten kerma ja ripaus suolaa. Kiehauta.
- Laita ainekset uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes broilerinfileet ovat kypsiä.
- Tarjoa hunajabroilerin seuraksi riisiä tai keitettyjä perunoita.
Makuja
Hunajabroileria uunissa – helppo ja kätevä arkiruoka
Testaa Hellapoliisin helppoa hunajabroileriohjetta.MTV
Julkaistu 28.09.2022 10:20
Hunajalla maustettu broileri on yksi myydyimmistä broilerituotteista. Miedon maun vuoksi se on myös lasten suosiossa. Hunajabroileria uunissa on kätevä arkiruoka. Valmista ruoka helposti työpäivän päätteeksi. Voit käyttää tuoreita tai pakastevihanneksia.
- Kokonaisvalmistusaika: 30 min
- Aktiivinen aika: 10 min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 2 rkl rypsiöljyä
- 500 g hunajamaustettua broilerin fileesuikaleita
- 2 rkl rypsiöljyä
- 200 g kasviksia suikaleina (esimerkiksi porkkanaa, lehtikaalia ja punakaalia)
- 2 dl ruokakermaa TAI 2 dl kuohukermaa
- ripaus suolaa