Paistettua broilerinrintaa ja omenakastiketta

Omena ja broileri sopivat mainiosti yhteen. Herkun kruunaa muutama ruokalusikallinen currya.

Ainekset

  • 600 g ohuita broilerin rintaleikkeitä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sitruunaöljyä
  • 2 rkl currya
  • 1 omena
  • 1 dl omenamehua
  • kanalientä
  • smetanaa
  • 3 dl riisi-ohraa

Valmistusohje

Sekoita vehnäjauhoihin hiukan currya ja pyöräytä broilerinrinnat seoksessa. Paista ne pannulla molemmin puolin mausteöljyssä ja nosta pois pannulta.

Pilko kuorittu omena paloiksi ja paista ne pannulla. Mausta currylla ja kaada omenamehu päälle. Kiehauta ja nosta broilerinrinnat kastikkeeseen.

Anna hautua kunnes kana on kypsää ja lisää sitten smetana kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisi-ohraa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.