Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistettua broilerinrintaa ja omenakastiketta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Omena ja broileri sopivat mainiosti yhteen. Herkun kruunaa muutama ruokalusikallinen currya.

Ainekset

  • 600 g ohuita broilerin rintaleikkeitä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sitruunaöljyä
  • 2 rkl currya
  • 1 omena
  • 1 dl omenamehua
  • kanalientä
  • smetanaa
  • 3 dl riisi-ohraa

Valmistusohje

Sekoita vehnäjauhoihin hiukan currya ja pyöräytä broilerinrinnat seoksessa. Paista ne pannulla molemmin puolin mausteöljyssä ja nosta pois pannulta.

Pilko kuorittu omena paloiksi ja paista ne pannulla. Mausta currylla ja kaada omenamehu päälle. Kiehauta ja nosta broilerinrinnat kastikkeeseen.

Anna hautua kunnes kana on kypsää ja lisää sitten smetana kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisi-ohraa.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee