Hunajakassleria rypäleillä ja ananaksella
Rakastettua kassleria voi tarjoilla vaikka kuinka monella tavalla. Tässä on nopea versio hunajalla ja hedelmillä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle
- 1 kg kypsää kassleria
- 3 rkl juoksevaa hunajaa
- 300 g viinirypäleitä
- 1 prk ananaspaloja
- timjamia
Valmistusohje
1. Laita kasler uunivuokaan valutettujen ananaspalojen ja halkaistujen viinirypäleiden kera.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Penslaa kasler hunajalla, ripottele päälle timjamia. Kaada loput hunajasta hedelmien päälle. Laita uuniin n. 20 minuutiksi kunnes kasler on lämmennyt. Tarjoile riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"