Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajakassleria rypäleillä ja ananaksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rakastettua kassleria voi tarjoilla vaikka kuinka monella tavalla. Tässä on nopea versio hunajalla ja hedelmillä.

Kuudelle

  • 1 kg kypsää kassleria
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa
  • 300 g viinirypäleitä
  • 1 prk ananaspaloja
  • timjamia

Valmistusohje

1. Laita kasler uunivuokaan valutettujen ananaspalojen ja halkaistujen viinirypäleiden kera.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Penslaa kasler hunajalla, ripottele päälle timjamia. Kaada loput hunajasta hedelmien päälle. Laita uuniin n. 20 minuutiksi kunnes kasler on lämmennyt. Tarjoile riisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Uunikassler