Hunajakassleria rypäleillä ja ananaksella

Rakastettua kassleria voi tarjoilla vaikka kuinka monella tavalla. Tässä on nopea versio hunajalla ja hedelmillä.

Kuudelle

  • 1 kg kypsää kassleria
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa
  • 300 g viinirypäleitä
  • 1 prk ananaspaloja
  • timjamia

Valmistusohje

1. Laita kasler uunivuokaan valutettujen ananaspalojen ja halkaistujen viinirypäleiden kera.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Penslaa kasler hunajalla, ripottele päälle timjamia. Kaada loput hunajasta hedelmien päälle. Laita uuniin n. 20 minuutiksi kunnes kasler on lämmennyt. Tarjoile riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!