Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajaglaseeratut kanankoivet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos tarjoilet kanankoivet seisovassa pöydässä, voit kietoa luun ympärille hieman foliota jotta niitä voi syödä sormin. Päivälliseksi ne sopivat vihersalaatin kera, johon olet sekoittanut maissia ja valkoisia papuja.

Kuudelle-kahdeksalle

  • noin 20 kanankoipea
  • 3-4 rkl hunajaa
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 tl currya
  • suolaa, pippuria ja paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sulata hunaja, soija ja curry kattilassa.

3. Mausta koivet suolalla, pippurilla ja paprikalla. Penslaa hunajaseoksella. Laita ne uunivadille ja korkealle uuniin 25-30 minuutiksi.

4. Käännä ja penslaa niitä pariin kertaan – napsauta grillivastus päälle viimeiseksi 5 minuutiksi jotta pinnasta tulee rapea.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet