Hunajaglaseeratut kanankoivet
Jos tarjoilet kanankoivet seisovassa pöydässä, voit kietoa luun ympärille hieman foliota jotta niitä voi syödä sormin. Päivälliseksi ne sopivat vihersalaatin kera, johon olet sekoittanut maissia ja valkoisia papuja.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle-kahdeksalle
- noin 20 kanankoipea
- 3-4 rkl hunajaa
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- 1 tl currya
- suolaa, pippuria ja paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sulata hunaja, soija ja curry kattilassa.
3. Mausta koivet suolalla, pippurilla ja paprikalla. Penslaa hunajaseoksella. Laita ne uunivadille ja korkealle uuniin 25-30 minuutiksi.
4. Käännä ja penslaa niitä pariin kertaan – napsauta grillivastus päälle viimeiseksi 5 minuutiksi jotta pinnasta tulee rapea.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku