Illallinen äidille: Martinan alkuruoka: Green, green, green
Julkaistu
Martina Aitolehti valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Ainekset
- Tomaatti-parsa salaatti
- 5 tankoparsaa
- 1 iso tomaatti
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
- pieni nippu tuoretta rakuunaa
Valmistusohje
Poista parsoista juuripääty. Viipaloi tankoparsa pieneksi, poista tomaatista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Hienonna rakuuna ja yhdistä ainekset. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla.
Tarjoile Fenkolikeitto tomaatti-parsasalaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno