Pilko sipuli hienoksi ja valuta katkaravuista liemi pois. Sekoita ravut ja sipuli majoneesiin. Lisää sitruunaa ja tilliä. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Laita rapumajoneesia sydänsalaatinlehdelle ja koristele versoilla.

Makuja
Illallinen äidille: Michael Monroen "Ylivoimainen skagen"

Julkaistu 11.05.2021 20:00
Michael Monroe valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Ainekset
- Käsinkuorittuja katkarapuja
- Tilliä
- Keltasipulia
- Sitruunaa
- Hellmann´s-majoneesia
- Sydänsalaatin lehtiä
- Versoja koristeluun
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Illallinen äidille: Emil Hallbergin pääruoka: Maailman paras carbonaraIllallinen äidille: Martinan alkuruoka: Green, green, greenIllallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka: Savulohi-röraIllallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"Illallinen äidille: Monroe's MacaroniIllallinen äidille: Michael Monroen Salmon Hanoi Rocks -alkupala