Viipaloi savulohi suikaleiksi ja puolita ravut. Hienonna tilli, sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Annostele mallasleivän päälle.

Makuja
Illallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka: Savulohi-röra

Julkaistu 18.05.2021 20:00
Veronica Verho valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Ainekset
- Mallasleipä jokiravuilla ja savulohella
- Kylmäsavulohta
- Kourallinen jokirapuja
- 1 purkki smetanaa
- Tuoretta tilliä
- ½ sitruunan mehu
- Suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Illallinen äidille: Martinan alkuruoka: Green, green, greenIllallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"Illallinen äidille: Michael Monroen "Ylivoimainen skagen"Illallinen äidille: Michael Monroen Salmon Hanoi Rocks -alkupalaToast skagen jokiravuistaBrandade pikkuturskasta ja paahdettua leipää