Kuutioi tatit. Kuullota kuumassa kattilassa tattikuutiot, sipuli ja valkosipuli. Lisää kasvisliemi ja kerma. Keitä hiljalleen keittoa kunnes on 2/3-osaa jäljellä. Paahda leipäsiivut pannulla tai paahtimessa ja kuutioi siivut. Soseuta keitto ja suurusta paahdetulla leivällä. Paranna keittoa nokareella voita ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
Makuja
Herkkutattikeitto
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Lämmin ja maukas keitto sopii hyvin juhlaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 200 g herkkutatteja
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- 1 l kasvislientä
- 5 dl kermaa
- 2 siivua vaaleaa leipää
- suolaa
- mustapippuria
- nokare voita
- öljyä kuullottamiseen