Lämmitä voita korkeareunaisessa pannussa ja paistele siinä sipulia, hyppysellistä suolaa, kuminan siemeniä, kurkumaa, inkivääriä palasina ja chiliä maun mukaan. Anna hautua hiljaisella tulella kannen alla muutama minuutti, kunnes sipuli on kullanväristä (5 minuuttia).
Vatkaa munat maidon kanssa: mausta merisuolalla ja pippurilla ja korianterisilpulla.
Lisää sipulien joukkoon viipaloitu tomaatti, josta on poistettu kanta, ja kypsennä toiset 3–5 minuuttia.
Kaada sipuliseos munien sekaan. Laita pannulle tai kattilaan kirkastettua voita, sekoittele kevyesti ja paista massa siinä munakokkelimaiseksi.
Ghee: lämmitä kattilassa suolatonta voita. Sulata ja laita lasikuppiin jääkaappiin ½–1 tunniksi. Voista jää hera kupin pohjalle ja muu on kirkastettua voita.