1. Silppua käsin veitsellä tai aja tehosekoittimessa persilja ja valkosipuli silpuksi. Lusikoi avokadon malto sekaan ja soseuta. Lisää ranskankerma ja mausta suolalla sekä pippurilla.
2. Pese ja siisti vihannekset. Keitä iso kattilallinen vettä, suolaa ei tarvita. Laita vihannekset kiehumaan kypsymisjärjestyksessä. Esim. ensin kokonainen kukkakaali ja kaalirapiviipaleet, sitten pikkuporkkanat jne. ja viimeiseksi sokeriherneet, jotka tarvitsevat vain hetken. Voit keittää siis kaikki vihannekset samassa kattilassa, lukuun ottamatta punajuuria, jotka värjäävät kaiken muun vaaleanpunaiseksi. Varo keittämästä vihanneksia ylikypsiksi ja liian pehmeiksi. Maukkaimmillaan ne ovat nipinnapin kypsinä, vielä hieman rapeina.
3. Siivilöi keitinvesi talteen, voit käyttää sitä jossakin toisessa ruoassa liemenä. Ryhmitä kuumat vihannekset lämpimälle vadille ja tarjoile vastakeitettyjen uusien perunoiden sekä avokadokastikkeen kera.