1. Kuori porkkana ja sipuli. Lohko sipuli ja leikkaa porkkana n. 3 cm paksuisiksi viipaleiksi. Laita sipuli padan pohjalle ja puuteroi päälle puolet jauhoista.
2. Nuiji lihaviipaleet nyrkillä ja voitele ne sinapilla. Mausta suolalla, pippurilla ja inkiväärillä. Rullaa palat kääryleiksi ja pistä niihin hammastikut jotta ne pysyvät kasassa.
3. Ruskista kääryleet voissa tai margariinissa paistinpannulla. Siirrä ne pataan ja puuteroi päälle loput jauhoista. Kaada päälle lihaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.
4. Anna porista miedolla lämmöllä n. 1 tunti. Lisää porkkanat kun keittoaikaa on jäljellä n. 15 minuuttia. Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile kääryleet keitettyjen perunoiden ja vihannesten kera.