Uskoako tätä? Kokki joka tapauksessa sujauttaa merestä erään toisen kalastajan kanssa ottamansa kiven keittopataan.
- Poista ylimääräinen hiekka simpukoista liottamalla niitä kylmässä, suolatussa vedessä. Näin simpukat avautuvat ja lisää hiekkaa pääsee poistumaan.
- Paista valkosipuli, chilipippurit ja kirsikkatomaatit pannussa 30 sekunnin ajan.
- Lisää simpukat ja paista 30 sekunnin ajan kansi päällä. Ravista pannua usein.
- Lisää pannuun viini ja peitä kannella, kunnes simpukat ovat avautuneet kokonaan.
- Lisää persilja ja suola. Jatka keittämistä vielä minuutti, jotta kaikki maut tulisivat esille.
- Hiero raakaa valkosipulia paahdetuille leiville. Ripottele leipien päälle neitsytoliiviöljyä. Tarjoile simpukkakeitto kulhoissa leipäviipaleiden kera.