Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Poro-piparjuurivoileipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on täydellinen iltapalavoileipä tai alkuruoka oluen ja snapsin kera. Ehkä tämä sopii alkuruoaksi rapupäivällisille? Jos haluat, voit valmistaa voileivistä minikokoisia ja tarjoilla niitä seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 4 viipaletta maalahden limppua
  • pöytämargariinia
  • vihreitä salaatinlehtiä
  • 1 tomaatti
  • 4 viipaletta savuporolihaa
  • hillosipuleita

Piparjuurikerma

  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl tuoretta, raastettua piparjuurta
  • 4 raakaa munankeltuaista
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma, mausta piparjuurella, suolalla ja pippurilla.

2. Voitele leivät. Asettele salaattia, tomaattia ja lihaa leiville.

3. Viimeistele leivät piparjuurikermalla ja munankeltuaisella, jauha päälle hieman mustapippuria.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä