Poro-piparjuurivoileipä
Tämä on täydellinen iltapalavoileipä tai alkuruoka oluen ja snapsin kera. Ehkä tämä sopii alkuruoaksi rapupäivällisille? Jos haluat, voit valmistaa voileivistä minikokoisia ja tarjoilla niitä seisovassa pöydässä.
Neljälle
- 4 viipaletta maalahden limppua
- pöytämargariinia
- vihreitä salaatinlehtiä
- 1 tomaatti
- 4 viipaletta savuporolihaa
- hillosipuleita
Piparjuurikerma
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl tuoretta, raastettua piparjuurta
- 4 raakaa munankeltuaista
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma, mausta piparjuurella, suolalla ja pippurilla.
2. Voitele leivät. Asettele salaattia, tomaattia ja lihaa leiville.
3. Viimeistele leivät piparjuurikermalla ja munankeltuaisella, jauha päälle hieman mustapippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku