Parman kanaa ja pestokastiketta
Tarjoile kana raikkaan vihersalaatin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 4 x 125 g kananrintafileetä
- 3 rkl Saclà pesto alla genoveseä
- 4 Saclà aurinkokuivattua tomaattia
- 8 ohutta viipaletta parmankinkkua
- 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Esilämmitä uuni 200-asteeseen. Levitä kanafileet leikkuulaudalle ja tee terävällä veitsellä jokaiseen viilto.
Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taskut pestokastikkeella sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla. Kiedo kaksi siivua parmankinkkua jokaisen kanafileen ympärille.
Aseta kanafileet uunipellille, ripottele oliiviöljyä pinnalle ja paista uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes kanafileet ovat kypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka