Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parman kanaa ja pestokastiketta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile kana raikkaan vihersalaatin kanssa.

4 annosta

  • 4 x 125 g kananrintafileetä
  • 3 rkl Saclà pesto alla genoveseä
  • 4 Saclà aurinkokuivattua tomaattia
  • 8 ohutta viipaletta parmankinkkua
  • 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Esilämmitä uuni 200-asteeseen. Levitä kanafileet leikkuulaudalle ja tee terävällä veitsellä jokaiseen viilto.

Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taskut pestokastikkeella sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla. Kiedo kaksi siivua parmankinkkua jokaisen kanafileen ympärille.

Aseta kanafileet uunipellille, ripottele oliiviöljyä pinnalle ja paista uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes kanafileet ovat kypsiä.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa