Parman kanaa ja pestokastiketta

Tarjoile kana raikkaan vihersalaatin kanssa.

4 annosta

  • 4 x 125 g kananrintafileetä
  • 3 rkl Saclà pesto alla genoveseä
  • 4 Saclà aurinkokuivattua tomaattia
  • 8 ohutta viipaletta parmankinkkua
  • 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Esilämmitä uuni 200-asteeseen. Levitä kanafileet leikkuulaudalle ja tee terävällä veitsellä jokaiseen viilto.

Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taskut pestokastikkeella sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla. Kiedo kaksi siivua parmankinkkua jokaisen kanafileen ympärille.

Aseta kanafileet uunipellille, ripottele oliiviöljyä pinnalle ja paista uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes kanafileet ovat kypsiä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.