Leikkaa paahtoleipien ulkoreunat pois ja pehmennä sisus lihaliemessä. Sekoita kulhossa jauheliha, kananmuna, hienonnetut tomaattisiivut sekä kaprikset ja mausteet. Lisää taikinaan turvonnut leipä ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa tunnin ajan ja pyörittele siitä sen jälkeen pieniä lihapullia. Paista lihapullat kypsiksi joko uunissa tai paistinpannulla ja lisää tomaattikastikkeen joukkoon.
Makuja
Italialaiset lihapullat
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Italialaiset lihapullat maistuvat perheen pienimmillekin. Herkulliset lihapullat voit tarjota tomaattikastikkeen ja tagiatelle-pastan kera.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 400 g naudan paistijauhelihaa
- 1-2 siivua paahtoleipää
- 1 dl lihalientä
- 1 kananmuna
- 10 pientä kaprista
- 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2 tl suolaa
- mustapippuria