Tuoretta taskurapua yrttikastikkeella
Taskuravussa pitää olla paljon mätiä ja rapuvoita, tarkista tämä jo kaupassa kysymällä kauppiaalta. Vakuumipakatut taskuravut ovat yleensä tarkistettuja jo tehtaalla.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 2 pientä tai 1 iso keitetty, halkaistu taskurapu
- 1 sitruuna
Kastike
- 3 rkl majoneesia
- 2 dl kermaviiliä
- 2 rkl vaaleaa dijonsinappia
- 2 rkl tilliä, hienonnettuna
- 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
- 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
- 1 tl rakuunaa, murustettuna
- ripaus cayennepippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike ja mausta.
2. Irrota panssari alapuolelta, tarjoile taskurapu kuoressaan sitruunan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku