Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuoretta taskurapua yrttikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Taskuravussa pitää olla paljon mätiä ja rapuvoita, tarkista tämä jo kaupassa kysymällä kauppiaalta. Vakuumipakatut taskuravut ovat yleensä tarkistettuja jo tehtaalla.

Kahdelle

  • 2 pientä tai 1 iso keitetty, halkaistu taskurapu
  • 1 sitruuna

Kastike

  • 3 rkl majoneesia
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 2 rkl tilliä, hienonnettuna
  • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
  • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1 tl rakuunaa, murustettuna
  • ripaus cayennepippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike ja mausta.

2. Irrota panssari alapuolelta, tarjoile taskurapu kuoressaan sitruunan kera.

Tuoreimmat aiheesta

Taskuravut