Jauhelihakeitto
Julkaistu
Mitä jauhelihasta voi tehdä? Vaikkapa tätä herkullista jauhelihakeittoa. Keitto saa makua kaalista, soijasta ja dijonsinapista.
Neljälle
- 300 g naudan- tai sika-nautajauhelihaa
- 2 keltasipulia, viipaleina
- 1 lohko keräkaalia, noin 200 g, suikaleina
- 2 rkl dijonsinappia
- 1 laakerinlehti
- 2 naudanliemikuutiota
- 10-12 dl vettä
- 1 maustemitta mustapippuria
- kiinalaista soijaa
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Ruskista jauheliha voissa padassa. Lisää kaalit ja sipulit ja paista hetki. Lisää sinappi, laakerinlehti, liemikuutiot ja vesi.
2. Keitä soppaa hiljalleen 20-25 minuuttia. Mausta soijalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"