Jauhelihatäytteiset ohukaiset

Nämä ovat jotakin kevätkääröjen ja crepsien väliltä. Tarjoile kääryleiden ohessa soijaa omasta kulhostaan.

Neljälle

  • 2 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 5 dl maitoa
  • 1 tl suolaa

Täyte

  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 300 g sikajauhelihaa
  • 1 purjo
  • 1 pieni kiinankaali
  • 1 purkki pavunituja
  • suolaa ja pippuria
  • kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikinan ainekset keskenään. Anna turvota hetki.

2. Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne öljyssä. Lisää jauheliha ruskistumaan ja murusta se puuhaarukalla. Mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta 20 minuuttia. Suikaloi purjo ja kiinankaali. Kääntele ne molemmat sekä valutetut pavunidut jauhelihaseokseen. Mausta soijalla ja anna poreilla hiljaa 20 minuuttia.

3. Paista pienehköjä, ohuita lettuja. Nosta jokaiselle letulle täytettä, pyöritä rullalle ja tarjoile lämpiminä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.