Patonkipalat: Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita cocktailtikulla rullaksi kiinnitetty savulohi ja jättikatkarapuja patonkiviipaleen päälle. Halutessasi voit käyttää lohen ja katkarapujen yhdistelmän sijaan vain toista täytettä. Koristele tillillä tai basilikalla.
Valkosipulin ystävät voivat lisätä leipien päälle marinoidun valkosipulinkynnen.
Feta-tomaattipalat: Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ne ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla täyttettä puolikkaiden väliin.
Pesto-juustopalat: Ota sydämen mallisella (halkaisija noin 4 cm) piparimuotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pieniä sydämiä. Levitä sydänten päälle pestoa ja vahvaa juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
Parmesaanijuustotikut: Leikkaa levyistä noin sentin levyisiä suikaleita. Kierrä suikaleet halutessasi itsensä ympäri kierteelle. Pyörittele tankoja lautasella, jossa on kananmunaa ja sen jälkeen lautasella, jossa on juustoraastetta. Laita juustotangot leivinpaperille uunipelille ja paista 225- asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 6-10 minuuttia kierteen paksuudesta riippuen.