POHJA: Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Alusta pizzataikinaa muutama minuutti. Alustamisen keskellä, jaa taikina kahteen osaan ja lisää toiseen taikinaan silputtu persilja ja toiseen silputtu basilika. Alusta loppuun. Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa, kunnes taikina on kaksinkertainen (vähintään 30 minuuttia). Kauli taikina ohueksi pizzapohjaksi. Voitele alumiiniset (tai muut tukevat) muffinivuoat ja painele pizzapohja niiden reunoille.
MUNA-KERMASEOS: Sekoita kaikki seoksen ainesosat keskenään huolellisesti esimerkiksi käsivispilän avulla.
PERSILJAPIZZAMUFFINIT: Kuori valkosipulit ja huuhtele persilja. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna käydä, kunnes seos on tasaista pestoa. Levitä pesto pizzataikinan päälle vuokiin. Jaa katkaravut tasaisesti ja lisää vielä nokare pestoa. Lusikoi muutama ruokalusikallinen muna-kermaseosta täytteiden päälle. Leikkaa vuohenjuustosta noin sentin paksuinen kiekko ja laita se muffinin päälle. Lisää vielä muutama siivu parmesaania pinnalle.
KREIKKALAISET PIZZAMUFFINIT: Paloittele aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit, samoin valkosipulin kynsi. Voitele pizzataikina chilikastikkeella. Lisää oliivit, aurinkokuivattu tomaatti ja murskattu feta tasaisesti kaikkiin pizzakuppeihin. Lisää muutama ruokalusikallinen muna-kermaseosta täytteiden päälle. Veistä pinnalle parmesaania. Paista pizzamuffineita 250 asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Kun muffinit ovat tulleet uunista ja ovat hieman jäähtyneet, irrota ne varovasti vuoistaan. Koristele herneenversoilla.