Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustogratinoidut broilerinpalat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jotta tämä ruoka onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, vaaditaan voimakkaanmakuista juustoa, joka sulaa hyvin. Keitetty riisi ja tulinen tomaattikastike sopivat hyvin lisäksi.

Neljälle

  • 4 suurta broilerinpalaa
  • 2 rkl jauhoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 50 g juustoraastetta
  • ½ dl persiljasilppua

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuivaa broilerinpalat ja ripottele pinnalle jauhoa. Laita osat voideltuun uunivuokaan ja sirottele suolaa ja pippuria päälle. Purista lihojen päälle sitruunamehu ja ripottele lopuksi juustoraaste.

2. Gratinoi ruokaa unissa 30 minuuttia. Tarkista tikulla pistämällä, että broileri on läpikypsä; lihaneste on silloin kirkasta ja läpinäkyvää. Ripottele pinnalle persiljasilppu.

Tuoreimmat aiheesta

Kanagratiini