Juustogratinoidut broilerinpalat

Jotta tämä ruoka onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, vaaditaan voimakkaanmakuista juustoa, joka sulaa hyvin. Keitetty riisi ja tulinen tomaattikastike sopivat hyvin lisäksi.

Neljälle

  • 4 suurta broilerinpalaa
  • 2 rkl jauhoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 50 g juustoraastetta
  • ½ dl persiljasilppua

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuivaa broilerinpalat ja ripottele pinnalle jauhoa. Laita osat voideltuun uunivuokaan ja sirottele suolaa ja pippuria päälle. Purista lihojen päälle sitruunamehu ja ripottele lopuksi juustoraaste.

2. Gratinoi ruokaa unissa 30 minuuttia. Tarkista tikulla pistämällä, että broileri on läpikypsä; lihaneste on silloin kirkasta ja läpinäkyvää. Ripottele pinnalle persiljasilppu.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!