Vanhanajan kesäkananpojat

Jos löydät pieniä broilereita, laske puolikas syöjää kohti. Osta muuten 1,2 kg broilerinpaloja.

Neljälle

  • 4 pientä broilerinpuolikasta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 2-3 dl kuohukermaa
  • ½ kanaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 2 persiljanoksaa

Lisäksi

  • etikkakurkkua
  • mustaviinimarjahyytelöä
  • paistettuja perunoita

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpuolikkaat suolalla ja pippurilla. Ruskista ne kauttaaltaan voissa paistokasarissa.

2. Laske lämpöä, lisää kerma, murennettu liemikuutio ja vesi. Lisää muutama persiljanoksa pataan.

3. Anna poreilla hiljaa kannen alla 30-40 minuuttia. Tarjoile lisäkkeiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!