Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vanhanajan kesäkananpojat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos löydät pieniä broilereita, laske puolikas syöjää kohti. Osta muuten 1,2 kg broilerinpaloja.

Neljälle

  • 4 pientä broilerinpuolikasta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 2-3 dl kuohukermaa
  • ½ kanaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 2 persiljanoksaa

Lisäksi

  • etikkakurkkua
  • mustaviinimarjahyytelöä
  • paistettuja perunoita

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpuolikkaat suolalla ja pippurilla. Ruskista ne kauttaaltaan voissa paistokasarissa.

2. Laske lämpöä, lisää kerma, murennettu liemikuutio ja vesi. Lisää muutama persiljanoksa pataan.

3. Anna poreilla hiljaa kannen alla 30-40 minuuttia. Tarjoile lisäkkeiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kananpoika