Vanhanajan kesäkananpojat
Jos löydät pieniä broilereita, laske puolikas syöjää kohti. Osta muuten 1,2 kg broilerinpaloja.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 pientä broilerinpuolikasta
- suolaa ja valkopippuria
- voita paistamiseen
- 2-3 dl kuohukermaa
- ½ kanaliemikuutio
- 1 dl vettä
- 2 persiljanoksaa
Lisäksi
- etikkakurkkua
- mustaviinimarjahyytelöä
- paistettuja perunoita
Valmistusohje
1. Mausta broilerinpuolikkaat suolalla ja pippurilla. Ruskista ne kauttaaltaan voissa paistokasarissa.
2. Laske lämpöä, lisää kerma, murennettu liemikuutio ja vesi. Lisää muutama persiljanoksa pataan.
3. Anna poreilla hiljaa kannen alla 30-40 minuuttia. Tarjoile lisäkkeiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku