Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustoinen sienikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sulatejuustolla ja etikalla maustettu sienikeitto vie kielen mennessään!

Ainekset

  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 200 g herkkusieniä
  • 8 dl vettä
  • lihaliemikuutio
  • ¾ dl ohrakasta
  • 1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 2 rkl Modenan Herttuan balsamiviinietikkaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota sipuli ja herkkusienet öljyssä. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta keitto ohrakkalla. Liuota ohrakas pieneen määrään kylmää vettä.

Anna keiton kiehua 3 minuuttia ja lisää joukkoon kuutioitu sulatejuusto. Mausta keitto Modenan balsamietikalla ja mustapippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Sienikeitto