Juustoinen sienikeitto
Julkaistu
Sulatejuustolla ja etikalla maustettu sienikeitto vie kielen mennessään!
Ainekset
- 2 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 200 g herkkusieniä
- 8 dl vettä
- lihaliemikuutio
- ¾ dl ohrakasta
- 1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
- 2 rkl Modenan Herttuan balsamiviinietikkaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota sipuli ja herkkusienet öljyssä. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta keitto ohrakkalla. Liuota ohrakas pieneen määrään kylmää vettä.
Anna keiton kiehua 3 minuuttia ja lisää joukkoon kuutioitu sulatejuusto. Mausta keitto Modenan balsamietikalla ja mustapippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka