Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Terästetty kalaseljanka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalaseljanka toimii juhlien alkukeittona tai koko perheen pääruokana.

4 annosta

  • 1 rkl öljyä
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • pala selleriä
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 8 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 400 g kirjolohta paloina
  • 2 maustekurkkua
  • 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • (suolaa)
  • tilliä hienonnettuna

Valmistusohje

Hienonna sipulit, suikaloi porkkanat ja selleri. Kuullota kasviksia öljyssä. Lisää tomaattisose, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää keittoon kirjolohipalat ja suikaloitu maustekurkku. Keitä kypsäksi. Mausta Mausteisella etikalla, tillillä ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa keiton kanssa halutessasi smetanaa.

Tuoreimmat aiheesta

Kalakeitto