Terästetty kalaseljanka
Julkaistu
Kalaseljanka toimii juhlien alkukeittona tai koko perheen pääruokana.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 1 rkl öljyä
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- pala selleriä
- 1 rkl tomaattisosetta
- 8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 400 g kirjolohta paloina
- 2 maustekurkkua
- 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- (suolaa)
- tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Hienonna sipulit, suikaloi porkkanat ja selleri. Kuullota kasviksia öljyssä. Lisää tomaattisose, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
Lisää keittoon kirjolohipalat ja suikaloitu maustekurkku. Keitä kypsäksi. Mausta Mausteisella etikalla, tillillä ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa keiton kanssa halutessasi smetanaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä