Juustoinen siskonmakkarakeitto
Julkaistu
Herkullinen juustoinen siskonmakkarakeitto maistuu takuulla jokaiselle. Viimeistele keitto hienonnetulla persilijalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 l perunoita kuutioituna
- 3 dl porkkanoita viipaloituna
- 2 dl purjoa viipaloituna
- n. 2 rkl öljyä
- 0,5 dl tomaattipyreetä
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1,5 l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 1 pkt (400 g) siskonmakkaroita
- 0,25 pkt Koskenlaskija-juustoa
- 1 dl persiljaa
Valmistusohje
Kuullota perunat, porkkanat ja purjo öljyssä kiiltäviksi. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja kuumenna hetki. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi. Mausta kasvisliemellä ja anna keiton kiehua, kunnes juurekset hieman pehmenevät. Lisää lopuksi joukkoon puristetut siskonmakkarapallot ja juusto. Anna keiton kiehua vielä noin 5 minuuttia ja hienonna pinnalle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka