Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustoinen siskonmakkarakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullinen juustoinen siskonmakkarakeitto maistuu takuulla jokaiselle. Viimeistele keitto hienonnetulla persilijalla.

Ainekset

  • 1 l perunoita kuutioituna
  • 3 dl porkkanoita viipaloituna
  • 2 dl purjoa viipaloituna
  • n. 2 rkl öljyä
  • 0,5 dl tomaattipyreetä
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1,5 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 1 pkt (400 g) siskonmakkaroita
  • 0,25 pkt Koskenlaskija-juustoa
  • 1 dl persiljaa

Valmistusohje

Kuullota perunat, porkkanat ja purjo öljyssä kiiltäviksi. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja kuumenna hetki. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi. Mausta kasvisliemellä ja anna keiton kiehua, kunnes juurekset hieman pehmenevät. Lisää lopuksi joukkoon puristetut siskonmakkarapallot ja juusto. Anna keiton kiehua vielä noin 5 minuuttia ja hienonna pinnalle persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarakeitto