Juustokakku
Aito amerikkalainen juustokakku paistetaan kahteen kertaan uunissa. Tarjoile lisänä tuoreista marjoista tehtyä sosekastiketta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
8 palaa
- 18 digestiivikeksiä
- 0,25 dl voisulaa
- 0,75 dl sokeria
- 1 maustemitta muskottia
Täyte
- 2 pkt philadelphiajuustoa
- 2 munaa
- 1 dl sokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 3 dl kermaviiliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murenna 16 keksiä pieneksi, sekoita sokerin, muskotin kanssa ja lisää sen verran voisulaa, että saat murumaisen seoksen, jonka voi painella piirasvuokaan. Paista pohjaa 5 minuuttia uunin keskitasolla.
2. Vatkaa juusto pehmeäksi sähkövatkaimella, lisää munat yksi kerrallaan, sitten sokeri ja sitruunan kuoriraaste. Kaada täyte piiraskuoreen, paista 25 minuuttia.
3. Ota vuoka uunista, levitä kermaviili päälle ja murenna viimeiset keksit päälle ja paista vielä 10-15 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Anun lohipiirakka
-
Piparijäätelö
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
Mokkapalamutakakku