Aito amerikkalainen juustokakku paistetaan kahteen kertaan uunissa. Tarjoile lisänä tuoreista marjoista tehtyä sosekastiketta.

8 palaa

  • 18 digestiivikeksiä
  • 0,25 dl voisulaa
  • 0,75 dl sokeria
  • 1 maustemitta muskottia

Täyte

  • 2 pkt philadelphiajuustoa
  • 2 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 3 dl kermaviiliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murenna 16 keksiä pieneksi, sekoita sokerin, muskotin kanssa ja lisää sen verran voisulaa, että saat murumaisen seoksen, jonka voi painella piirasvuokaan. Paista pohjaa 5 minuuttia uunin keskitasolla.

2. Vatkaa juusto pehmeäksi sähkövatkaimella, lisää munat yksi kerrallaan, sitten sokeri ja sitruunan kuoriraaste. Kaada täyte piiraskuoreen, paista 25 minuuttia.

3. Ota vuoka uunista, levitä kermaviili päälle ja murenna viimeiset keksit päälle ja paista vielä 10-15 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Juustokakku