1. Kuori, kalttaa ja hienonna makea- ja karvasmantelit. Lämmitä maito varovaisesti 35 asteeseen. Vatkaa sekaan jauhot ja lisää juustonjuoksute. Sekoita maitoa kunnes se alkaa paksuuntua. Nosta kattila liedeltä.
2. Anna seoksen levätä n. 30 minuuttia kunnes se on selvästi jakaantunut juustomassaksi ja heraksi. Sekoita vielä hetki käsin tai sähkövatkaimella, jotta juustomassa ja hera erottuvat kunnolla.
3. Siivilöi massa siiviläliinan läpi niin että kaikki hera valuu pois, tähän menee n. 1 tunti. Voitele 2 ½ litran vetoinen vuoka hyvin voilla.
4. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita juustomassa kulhoon ja vatkaa sekaan vatkaamaton kerma, kananmunat, sokeri ja mantelit. Kaada taikina vuokaan ja paista n. 1 ½ tuntia.