1. Kuumenna maito varovaisesti 35-asteiseksi. Vatkaa mukaan jauhot, lisää juustonjuoksute ja sekoita, kunnes huomaat massan alkavan paksuuntua. Nosta kattila liedeltä ja anna seoksen levätä n. 30 minuuttia, jolloin se on jakaantunut juustomassaan ja kirkkaaseen heraan. Sekoita vielä, käsin tai sähkövatkaimella, jotta massa erottuu kunnolla.
2. Siivilöi massa siiviläliinan läpi niin että kaikki hera valuu pois, n. 1 tunti. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita juustomassa kulhoon ja vatkaa mukaan kerma, munat, sokeri, sahrami ja mantelit. Voitele 12 pientä annosvuokaa, kaada seos niihin ja paista n. 1 ½ tuntia.
3. Hilloke: Sekoita mansikat ja sokeri kattilassa. Anna seoksen sulaa hitaasti miedolla lämmöllä, kunnes mansikat tuntuvat pehmeiltä, mutta eivät mene aivan kasaan. Anna jäähtyä.