Juustopaisti
Julkaistu
Leipäjuusto tuo karjalanpaistiin maukkaan ja täyttävän lisän.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600-700 g karjalanpaistilihoja
- 2 porkkanaa
- 2 sipulia
- 3-4 rkl voita
- 1 tl suolaa
- 8-10 maustepippuria
- 8-10 mustapippuria
- 1 laakerinlehti
- vettä
- 1 pkt (400 g) leipäjuustoa kuutioituna
Valmistusohje
Ruskista lihakuutiot voissa ja pane ne pataan. Ruskista myös reiluiksi paloitellut porkkanat ja sipulit ja lisää ne pataan.
Ripottele joukkoon mausteet. Kaada päälle vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Hauduta paistia 175 asteessa 2-3 tuntia, kunnes lihat ovat mureita.
Lisää kylmä leipäjuusto paistiin juuri ennen tarjoilua. Älä anna kiehua enää. Tarjoile paisti muusin ja puolukkasurvoksen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku