Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustopaneroidut broilerpihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Panerointi kuulostaa hyvältä, mutta entä juustopanerointi? Tätä reseptiä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Ainekset

  • 8 ohutta broilerpihviä
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 100 g jauhettua parmesania
  • 1 dl öljyä paistamiseen
  • 1 dl majoneesia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • persiljaa
  • riisiä tai pastaa

Valmistusohje

Pyöräytä broilerpihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa kananmunissa ja lopuksi vielä jauhetussa parmesanissa (muukin juusto käy).

Paista pihvit kypsiksi kohtuullisessa määrässä öljyä. Keitä lisäkkeeksi riisiä tai pastaa.

Mausta kastikkeeksi majoneesia valkosipulilla ja persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee