Juustopaneroidut broilerpihvit
Panerointi kuulostaa hyvältä, mutta entä juustopanerointi? Tätä reseptiä kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Ainekset
- 8 ohutta broilerpihviä
- ½ dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- 100 g jauhettua parmesania
- 1 dl öljyä paistamiseen
- 1 dl majoneesia
- 1 valkosipulinkynsi
- persiljaa
- riisiä tai pastaa
Valmistusohje
Pyöräytä broilerpihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa kananmunissa ja lopuksi vielä jauhetussa parmesanissa (muukin juusto käy).
Paista pihvit kypsiksi kohtuullisessa määrässä öljyä. Keitä lisäkkeeksi riisiä tai pastaa.
Mausta kastikkeeksi majoneesia valkosipulilla ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"