Juustopaneroidut broilerpihvit

Panerointi kuulostaa hyvältä, mutta entä juustopanerointi? Tätä reseptiä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Ainekset

  • 8 ohutta broilerpihviä
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 100 g jauhettua parmesania
  • 1 dl öljyä paistamiseen
  • 1 dl majoneesia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • persiljaa
  • riisiä tai pastaa

Valmistusohje

Pyöräytä broilerpihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa kananmunissa ja lopuksi vielä jauhetussa parmesanissa (muukin juusto käy).

Paista pihvit kypsiksi kohtuullisessa määrässä öljyä. Keitä lisäkkeeksi riisiä tai pastaa.

Mausta kastikkeeksi majoneesia valkosipulilla ja persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!