Paneroidut porsaanleikkeet

Kun paneroit eli leivität kyljykset, ne säilyttävät mehevyytensä paremmin. Käytä smaa menetelmää myös broilerin reisikoipiin, mutta paista ne uunissa.

Neljälle

  • 4 porsaanulkofileeleikettä
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 1 muna
  • 1 dl korppujauhoa
  • ½ dl parmesaaniraastetta
  • 1 tl rakuunaa
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta
  • voita ja öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta leikkeet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Kääntele ne sitten ensin jauhossa, sitten vatkatussa munassa. Kääntele ne lopuksi seoksessa, jossa on korppujauhoon sekoitettuna parmesaaniraastetta ja kuivattua rakuunaa.

2. Paista leivitetyt leikkeet voin ja öljyn seoksessa noin 3 minuuttia puoleltaan. Tarjoile mielellään vihreiden papujen ja uunissa paistettujen, kuminalla maustettujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.