Paneroidut porsaanleikkeet
Kun paneroit eli leivität kyljykset, ne säilyttävät mehevyytensä paremmin. Käytä smaa menetelmää myös broilerin reisikoipiin, mutta paista ne uunissa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaanulkofileeleikettä
- 1 dl vehnäjauhoa
- 1 muna
- 1 dl korppujauhoa
- ½ dl parmesaaniraastetta
- 1 tl rakuunaa
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
- voita ja öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta leikkeet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Kääntele ne sitten ensin jauhossa, sitten vatkatussa munassa. Kääntele ne lopuksi seoksessa, jossa on korppujauhoon sekoitettuna parmesaaniraastetta ja kuivattua rakuunaa.
2. Paista leivitetyt leikkeet voin ja öljyn seoksessa noin 3 minuuttia puoleltaan. Tarjoile mielellään vihreiden papujen ja uunissa paistettujen, kuminalla maustettujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti