Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paneroidut porsaanleikkeet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun paneroit eli leivität kyljykset, ne säilyttävät mehevyytensä paremmin. Käytä smaa menetelmää myös broilerin reisikoipiin, mutta paista ne uunissa.

Neljälle

  • 4 porsaanulkofileeleikettä
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 1 muna
  • 1 dl korppujauhoa
  • ½ dl parmesaaniraastetta
  • 1 tl rakuunaa
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta
  • voita ja öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta leikkeet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Kääntele ne sitten ensin jauhossa, sitten vatkatussa munassa. Kääntele ne lopuksi seoksessa, jossa on korppujauhoon sekoitettuna parmesaaniraastetta ja kuivattua rakuunaa.

2. Paista leivitetyt leikkeet voin ja öljyn seoksessa noin 3 minuuttia puoleltaan. Tarjoile mielellään vihreiden papujen ja uunissa paistettujen, kuminalla maustettujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanleike