Juustopaneroitu porsaanfilee
Tämä ruoka sopii niin isoille kuin pienillekin. Idea on siinä, että porsaanfilee leikataan ohuiksi viipaleiksi ja paneerataan, jolloin niistä tulee paistettaessa kullanruskeita ja rapeita. Jos paneroit ne juustoraasteessa, kuten parmesaanissa, saat lisää aikuista makua.
Neljälle
- 800 g porsaanfileetä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- 1 dl juustoraastetta
- yhtä paljon voita ja neutraalia öljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Tarjoiluun
- keitettyä riisiä
- tomaattikastiketta
- salaattia rucolalehdistä
Valmistusohje
1. Viipaloi filee, nuiji ne oikein ohuiksi. Kasta viipaleet suolattuihin jauhoihin, niin että ne peittyvät täysin. Mausta valkopippurilla. Kasta sitten viipaleet vatkattuun munaan, jonka olet sekoittanut juustoraasteen kera. Myös tämän seoksen tulee peittää viipaleet joka puolelta.
2. Kuumenna kunnolla öljyä ja voita pannussa. Paista/friteeraa lihat erissä kunnes viipaleet ovat rapeita ja kauniin kullanruskeita. Varo, ettei öljy pala, valuta lihat talouspaperilla.
3. Tarjoile keitetyn riisin, lämpimän tomaattikastikkeen ja rucolasalaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku