Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustotäytteiset porsaanleikkeet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun kaupassasi on tuoretta porsaanlihaa, pyydä ohuita leikkeitä ja valmista tämä maukas ja helppo arkipäivällinen. Kaada mielellään vuokaan hieman kermaa ja valkoviiniä ja keitä kokoon leikkeiden kanssa uunissa.

Neljälle

  • 4 porsaanleikettä
  • timjamia
  • 1 rasia valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
  • 1 dl lientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Nuiji leikkeet ohuiksi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paista pari minuuttia molemmin puolin.

3. Ripottele leikkeiden päälle hieman timjamia, laita päälle tuorejuustoa, kääri rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.

4. Laita rullat uunivuokaan, jonka pohjalle kaadat hieman lientä.

5. Paista n. 10-15 minuuttia uunin keskitasolla.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanleike