Juustotäytteiset porsaanleikkeet
Kun kaupassasi on tuoretta porsaanlihaa, pyydä ohuita leikkeitä ja valmista tämä maukas ja helppo arkipäivällinen. Kaada mielellään vuokaan hieman kermaa ja valkoviiniä ja keitä kokoon leikkeiden kanssa uunissa.
Neljälle
- 4 porsaanleikettä
- timjamia
- 1 rasia valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
- 1 dl lientä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Nuiji leikkeet ohuiksi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paista pari minuuttia molemmin puolin.
3. Ripottele leikkeiden päälle hieman timjamia, laita päälle tuorejuustoa, kääri rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.
4. Laita rullat uunivuokaan, jonka pohjalle kaadat hieman lientä.
5. Paista n. 10-15 minuuttia uunin keskitasolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka