Oliivikyljykset nuudelien kera
Porsaanfilee on kanta-asiakas suomalaisessa keittiössä. Tässä on helppo tapa valmistaa se ylellisellä ja uudella tavalla.
Neljälle
- 4 ekstrapaksua porsaankyljystä
- suolaa ja pippuria
- hieman timjamia
Täyte
- noin 20 vihreää oliivia, hienonnettuina
- 1 dl kermaa
- 2 tl vehnäjauhoja
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Leikkaa jokaiseen kyljykseen syvä tasku. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla.
2. Laita oliivit, jauhot ja kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele kunnes seos paksunee.
3. Täytä kyljykset seoksella, kiinnitä hammastikuilla.
4. Paista kyljykset kypsiksi 3-4 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla. Ripottele päälle hieman lisää oliiveja, tarjoile vastakeitettyjen nuudelien kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku