Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Oliivikyljykset nuudelien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porsaanfilee on kanta-asiakas suomalaisessa keittiössä. Tässä on helppo tapa valmistaa se ylellisellä ja uudella tavalla.

Neljälle

  • 4 ekstrapaksua porsaankyljystä
  • suolaa ja pippuria
  • hieman timjamia

Täyte

  • noin 20 vihreää oliivia, hienonnettuina
  • 1 dl kermaa
  • 2 tl vehnäjauhoja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Leikkaa jokaiseen kyljykseen syvä tasku. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla.

2. Laita oliivit, jauhot ja kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele kunnes seos paksunee.

3. Täytä kyljykset seoksella, kiinnitä hammastikuilla.

4. Paista kyljykset kypsiksi 3-4 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla. Ripottele päälle hieman lisää oliiveja, tarjoile vastakeitettyjen nuudelien kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset