Oliivikyljykset nuudelien kera

Porsaanfilee on kanta-asiakas suomalaisessa keittiössä. Tässä on helppo tapa valmistaa se ylellisellä ja uudella tavalla.

Neljälle

  • 4 ekstrapaksua porsaankyljystä
  • suolaa ja pippuria
  • hieman timjamia

Täyte

  • noin 20 vihreää oliivia, hienonnettuina
  • 1 dl kermaa
  • 2 tl vehnäjauhoja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Leikkaa jokaiseen kyljykseen syvä tasku. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla.

2. Laita oliivit, jauhot ja kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele kunnes seos paksunee.

3. Täytä kyljykset seoksella, kiinnitä hammastikuilla.

4. Paista kyljykset kypsiksi 3-4 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla. Ripottele päälle hieman lisää oliiveja, tarjoile vastakeitettyjen nuudelien kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!