Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kana-pekonirullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Laita ruokaa, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Ketsupin voi korvata sweet chili -kastikkeella, jos kaipaa enemmän tulisuutta. Aikuisversiossa pekonin voi korvata parmankinkulla, tai valita voimakasta juustoa kuten gorgonzolaa. Paista mielellään pieniä perunoita tai sipuleita samalla kanan kanssa niin valmistat kätevän ”kaikki kerralla” -päivällisen.

Neljälle

  • 4 kanafileetä
  • 140 g pekonia (1 pkt)
  • 100 g vapaavalintaista juustoa
  • 4 rkl ketsuppia
  • suolaa, pippuria
  • tuoreita yrttejä
  • hiutalesuolaa (sormisuolaa)

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nuiji kanafileet voipaperin alla noin kaksinkertaisiksi. Leikkaa juusto tangoiksi. Laita jokaisen fileen keskelle juustotanko, mausta suolalla ja pippurilla ja kääri rullalle. Kääri pekonisiivut tiukasti kanarullien ympärille.

2. Laita kana-pekonirullat sauma alaspäin uuninkestävään vuokaan. Penslaa ketsupilla, mausta suolalla ja pippurilla ja paista uunissa n. 20 minuuttia.

3. Ripottele päälle sormisuolaa ja tuoreita yrttejä ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Uunibroileri