1. Rouhi pähkinät ja paahda rouhetta kuivalla paistinpannulla, kunnes se alkaa saada väriä. Lisää ½ dl sokeria, sekoita ja anna sokerin sulaa. Kaada seos leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja anna jäähtyä. Taittele jäähtynyt pähkinä-sokerilevy palasiksi ja hienonna morttelissa jauheeksi.
2. Vatkaa munankeltuaiset ja ½ dl sokeria vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Vispaa kerma vaahdoksi ja sekoita keltuaisvaahtoon. Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele se varovasti edellisiin vaahtoihin. Lisää sekoittaen mantelijauhe sekä likööri. Kaada seos pyöreään irtopohjavuokaan, jonka läpimitta on n. 24 cm. Peitä kelmulla ja laita pakastimeen vähintään 6 tunniksi. Ota sulamaan hieman ennen tarjoilua.
3. Kastikkeet: Sekoita vadelmat, sokeri ja sitruunamehu monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa soseeksi. Siivilöi massa lankasiivilän läpi siementen poistamiseksi. Tee samoin karhunvatukoille. Aseta tarjoilulautasille viipale jäädykettä ja valuta kauniisti ympärille kumpaakin kastiketta.