1. Kuori munakoiso, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa se sentinpaksuisiksi viipaleiksi tai parin sentin kuutioiksi. Viipaloi salaattisipuli, myös vihreä osa, paperinohuesti. Silppua chilit.
2. Lämmitä vettä kiehuvaksi höyrykeittimessä tai kannellisessa kattilassa, johon siiviläsi sopii. Laita munakoisopalat höyrykeittimeen tai siivilään ja höyrytä vilkkaasti kiehuvan veden yllä kymmenisen minuuttia kunnes palat ovat kunnolla pehmenneet.
3. Vatkaa samalla jugurtti sileäksi ja sakeaksi. Sekoita mukaan chili, salaattisipuli ja minttu. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta vesi munakoisosta ja anna sen jäähtyä kokonaan. Sekoita siiten munakoiso jugurttisekoitukseen ja koristele muutamalla tuoreella mintunlehdellä.