Lihapullat yhdistettynä ruusukaaleihin on yllättävä yhdistelmä, mutta ne ovat mukavan näköisiä ja makuisia. Tarjoile pastaa lisäkkeenä.

4-6 hengelle

  • 1 paketti pakasteruusukaalia
  • 500 g sekajauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl maitoa
  • 2 rkl dijonsinappia
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • korppujauhoja
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Ryöppä ruusukaalit nopeasti vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.

2. Turvota korppujauho maidossa 5 minuuttia. Sekoita sitten se ja muut ainekset jauhelihaan ja laita mureketaikina jääkaappiin 10 minuutiksi.

3. Pyöritä isohkoja lihapullia ja paina jokaiseen yksi ruusukaali sisälle, silitä pinta. Kieritä pyörykät korppujauhoissa ja ruskista ne joka puolelta pannulla. Pane jälkikypsymään 200-asteiseen uuniin, kunnes ovat kypsiä.

Tuoreimmat aiheesta

Lihapullat