Kalakeitto katkaravuilla
Julkaistu
Tämä on kevyt mutta runsasmakuinen keitto. Vaihda kala toiseen makusi mukaan. Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää esimerkiksi keitettyä bulguria.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Kahdelle
- 2 kalaliemikuutiota
- ¾ l vettä
- ½ pkt sahramia
- 100 g pakasteherneitä
- 2 isoa porkkanaa, kuutioituina
- 1 lehtisellerin varsi, viipaloituna
- 200 g kalafileetä
- 300 g kuorimattomia katkarapuja
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna liemikuutiot ja vesi kiehuvaksi. Lisää sahrami ja kasvikset, keitä kunnes kasvikset ovat lähes pehmenneet, 3-5 minuuttia.
2. Lisää isoiksi paloiksi leikattu kala ja keitä keittoa n. 5 minuuttia, kunnes kalapalat ovat kypsiä.
3. Kuori katkaravut, lisää ne keittoon. Kuumenna, ripottele päälle persiljaa ja tarjoile kuumana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa