Kalakeitto katkaravuilla

Tämä on kevyt mutta runsasmakuinen keitto. Vaihda kala toiseen makusi mukaan. Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää esimerkiksi keitettyä bulguria.

Kahdelle

  • 2 kalaliemikuutiota
  • ¾ l vettä
  • ½ pkt sahramia
  • 100 g pakasteherneitä
  • 2 isoa porkkanaa, kuutioituina
  • 1 lehtisellerin varsi, viipaloituna
  • 200 g kalafileetä
  • 300 g kuorimattomia katkarapuja
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna liemikuutiot ja vesi kiehuvaksi. Lisää sahrami ja kasvikset, keitä kunnes kasvikset ovat lähes pehmenneet, 3-5 minuuttia.

2. Lisää isoiksi paloiksi leikattu kala ja keitä keittoa n. 5 minuuttia, kunnes kalapalat ovat kypsiä.

3. Kuori katkaravut, lisää ne keittoon. Kuumenna, ripottele päälle persiljaa ja tarjoile kuumana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!