Mehevä kalakeitto

Tämä on kevyt keitto, jossa on paljon makua. Valitse kalaa kauden mukaan – tuore tai pakastettu käyvät yhtä hyvin.

Kahdelle

  • n. 250 g kalafileetä
  • 5 pikkusipulia
  • ½ prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 maustemitta kuivattua timjamia
  • 1 kalaliemikuutio
  • 5-6 dl vettä
  • 1 prk simpukoita vedessä
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Paloittele kalafileet pienemmiksi paloiksi. Kuori ja halkaise sipulit, paista ne öljytilkassa padassa, kunnes ne ovat saaneet väriä.

2. Lisää tomaatit ja timjami, murusta mukaan liemikuutio ja lisää vesi. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.

3. Lisää kalapalat pataan. Lisää simpukat liemineen ja kuumenna kunnes kala on kypsää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!