Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Maukkain kalakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Keittoja on helppo valmistaa, syöt sitten yksin tai yhdessä useamman vieraan kanssa. Valitse valkeaa, kiinteää kalaa tai lohta. Käytä kalaliemeen liemikuutiota tai fondia.

Yhdelle

  • 5 dl kalalientä
  • ½ fenkoli, viipaloituna
  • ½ pkt sahramia
  • 1 porkkana, viipaloituna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 maustemitta timjamia
  • n. 150 g kalafileetä

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää fenkoli, sahrami, porkkana, valkosipuli ja timjami.

2. Keitä hiljalleen kunnes porkkanat ovat lähes pehmenneet.

3. Paloittele kalat isoiksi paloiksi ja anna niiden kiehua keitossa muutama minuutti kypsennyksen loppuvaiheessa.

Tuoreimmat aiheesta

Kalakeitto