Maukkain kalakeitto

Keittoja on helppo valmistaa, syöt sitten yksin tai yhdessä useamman vieraan kanssa. Valitse valkeaa, kiinteää kalaa tai lohta. Käytä kalaliemeen liemikuutiota tai fondia.

Yhdelle

  • 5 dl kalalientä
  • ½ fenkoli, viipaloituna
  • ½ pkt sahramia
  • 1 porkkana, viipaloituna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 maustemitta timjamia
  • n. 150 g kalafileetä

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää fenkoli, sahrami, porkkana, valkosipuli ja timjami.

2. Keitä hiljalleen kunnes porkkanat ovat lähes pehmenneet.

3. Paloittele kalat isoiksi paloiksi ja anna niiden kiehua keitossa muutama minuutti kypsennyksen loppuvaiheessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.