Maukkain kalakeitto
Keittoja on helppo valmistaa, syöt sitten yksin tai yhdessä useamman vieraan kanssa. Valitse valkeaa, kiinteää kalaa tai lohta. Käytä kalaliemeen liemikuutiota tai fondia.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Yhdelle
- 5 dl kalalientä
- ½ fenkoli, viipaloituna
- ½ pkt sahramia
- 1 porkkana, viipaloituna
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 maustemitta timjamia
- n. 150 g kalafileetä
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää fenkoli, sahrami, porkkana, valkosipuli ja timjami.
2. Keitä hiljalleen kunnes porkkanat ovat lähes pehmenneet.
3. Paloittele kalat isoiksi paloiksi ja anna niiden kiehua keitossa muutama minuutti kypsennyksen loppuvaiheessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Kurpitsapiiras
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras