Maukkain kalakeitto

Keittoja on helppo valmistaa, syöt sitten yksin tai yhdessä useamman vieraan kanssa. Valitse valkeaa, kiinteää kalaa tai lohta. Käytä kalaliemeen liemikuutiota tai fondia.

Yhdelle

  • 5 dl kalalientä
  • ½ fenkoli, viipaloituna
  • ½ pkt sahramia
  • 1 porkkana, viipaloituna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 maustemitta timjamia
  • n. 150 g kalafileetä

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää fenkoli, sahrami, porkkana, valkosipuli ja timjami.

2. Keitä hiljalleen kunnes porkkanat ovat lähes pehmenneet.

3. Paloittele kalat isoiksi paloiksi ja anna niiden kiehua keitossa muutama minuutti kypsennyksen loppuvaiheessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!