Maukkain kalakeitto
Keittoja on helppo valmistaa, syöt sitten yksin tai yhdessä useamman vieraan kanssa. Valitse valkeaa, kiinteää kalaa tai lohta. Käytä kalaliemeen liemikuutiota tai fondia.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Yhdelle
- 5 dl kalalientä
- ½ fenkoli, viipaloituna
- ½ pkt sahramia
- 1 porkkana, viipaloituna
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 maustemitta timjamia
- n. 150 g kalafileetä
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää fenkoli, sahrami, porkkana, valkosipuli ja timjami.
2. Keitä hiljalleen kunnes porkkanat ovat lähes pehmenneet.
3. Paloittele kalat isoiksi paloiksi ja anna niiden kiehua keitossa muutama minuutti kypsennyksen loppuvaiheessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku