Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kalapullat ja katkaravut currykastikkeessa sekä juurescouscous

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän herkullisen kalaruoan valmistat helposti ja nopeasti pakastekalapullista. Myös tuoreet kalapullat tai -pihvit käyvät mainiosti. Currynmakuinen kastike täydentää makunautinnon.

4 annosta

  • 200 g kalapullia
  • 250 g katkarapuja kuorineen
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 tl currya
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Couscous

  • 400 g pakastejuureksia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 4 dl couscous-suurimoita
  • 5 dl kasvislientä

Valmistusohje

1. Juurescouscous: Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Kuullota juuressekoitusta öljyssä. Sekoita joukkoon couscous ja kuullota vielä minuutti. Siivilöi kuuma kasvisliemi juuresten ja couscousin päälle ja peitä kannella. Siirrä juurescouscous pois levyltä ja anna vetäytyä tarjoiluun saakka.

2. Kuumenna ranskankerma kiehuvaksi ja mausta currylla, suolalla ja pippurilla. Laimenna tarvittaessa vesitilkalla. Lisää kalapullat ja katkaravut ja kuumenna.

3. Sekoita couscous ilmavaksi haarukalla ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa currykastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kala-äyriäispata