Turvota korppujauhoja ja sipulikeittoaineksia ruokakermassa 5 minuuttia. (Lisää tarvittaessa korppujauhoja, jos rakenne jää löysäksi.)
Hienonna yrtit ja rucola. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Muotoile massasta pullia kostutetuin sormin (noin 36 kpl - yksi annos on 6 pullaa)
Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai paista pannulla kypsäksi öljytilkassa tai voi-öljyseoksessa (lisää silloin käyttämäsi paistorasvan energia ohjeen kaloreihin).
VINKKI 1: Voit myös muotoilla massasta muhkeita hampurilaispihvejä tai pieniä tapas-pyöryköitä.
VINKKI 2: Voit aikataulua nopeuttaaksesi paistaa lihapullat ensin pannulla ja kaataa sitten uunivuokaan. Kaada lihapullien päälle hieman pannulle jäänyttä paistinrasvaa vedellä jatkettuna, jotta ne eivät kuivu. Peitä kannella tai foliolla ja hauduta lihapullia uunissa miedolla lämmöllä sillä aikaa, kun valmistelet muuta.