Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kalkkuna-hedelmänuudelit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-kokki Sami Garam valmistaa ihanan kevyttä ja hedelmäistä kalkkunaa maanantain iloksi. Tämä herkku syntyy ihan hetkessä.

Ainekset

  • 400 g kalkkunanrintaa tai –suikaleita
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 200 g trooppista hedelmäsekoitusta
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 dl kookosmaitoa
  • tuoretta chiliä tai tulista chilikastiketta
  • 4 pss pikanuudeleita mausteineen

Valmistusohje

Suikaloi kalkkuna ja kuullota suikaleet wokkipannulla, miedossa oliiviöljysssä. Lisää hedelmät ja sokeriherneet ja kaada kookosmaitoa wokkiin mukaan.

Kiehauta ja mausta tuoreella chilillä tai vahvalla chilikastikkeella. Valmista nuudelit mausteliemessään ja nosta ne lautaselle.

Lusikoi kastiketta nuudeleiden päälle ja tarjoile annos heti.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapasta