Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mausteista jogurttibroileria

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pannulla helposti ja nopeasti paistuvat broilerinfileet saavat eksoottisen säväyksen turkkilaisesta jogurtista, juustokuminasta ja korianterista. Pirteä herkku tarjoillaan vuodenaikaan sopivasti varhaiskaali-riisipaistoksen kanssa.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 2 tl curryjauhetta
  • 0,5 tl chilijauhetta
  • tuoretta korianteria
  • 1 sitruuna
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Sekoita jogurttiin kaikki mausteet ja lisää mukaan hienonnettua korianteria sekä sitruunan mehu.

Paista broilerinrintoihin väri pannulla ja mausta ne suolalla sekä pippurilla.

Lisää jogurtti pannulle ja hauduta broilerit kypsiksi miedolla lämmöllä.

Tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee