Mausteista jogurttibroileria
Pannulla helposti ja nopeasti paistuvat broilerinfileet saavat eksoottisen säväyksen turkkilaisesta jogurtista, juustokuminasta ja korianterista. Pirteä herkku tarjoillaan vuodenaikaan sopivasti varhaiskaali-riisipaistoksen kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 1 tl juustokuminaa
- 2 tl curryjauhetta
- 0,5 tl chilijauhetta
- tuoretta korianteria
- 1 sitruuna
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Sekoita jogurttiin kaikki mausteet ja lisää mukaan hienonnettua korianteria sekä sitruunan mehu.
Paista broilerinrintoihin väri pannulla ja mausta ne suolalla sekä pippurilla.
Lisää jogurtti pannulle ja hauduta broilerit kypsiksi miedolla lämmöllä.
Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku