1. Fileoi kampelat. Laita selkäruodot, päät ja evät kattilaan, kaada vettä päälle, niin että ne juuri peittyvät ja lisää muut kalaliemen ainekset. Keitä 20 minuuttia, siivilöi ja keitä kokoon, niin että jäljellä on 1 dl.
2. Sulata pinaatinlehdet, sekoita voi ja hippunen muskottiraastetta joukkoon ja valuta siivilässä.
3. Levitä kampelafileet työalustalle, suolaa kevyesti ja laita hiukan pinaattia sekä yksi lohisiivu kullekin fileelle. Kääri rullalle pääpuolelta lähtien. Nosta rullat pystyyn ja sido talouslangalla.
4. Kiehauta viini matalassa kattilassa, pane kalarullat pystyyn viiniliemeen ja keitä ne kypsiksi, noin 5 minuuttia. Nosta liemestä ja pidä lämpiminä.
5. Keitä viiniä kokoon puoleen määrästä. Kuullota kasarissa voi ja jauho, kaada joukkoon viini ja kerma sekä sen verran kalalientä kuin tarvitaan sopivanpaksuiseen kastikkeeseen, sekoita. Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja pippurilla. Keitä kastiketta vielä 10 minuuttia ja kaada kalakierteiden päälle. Tarjoile riisin tai perunalumen kanssa.