Kampelaa remoulade-kastikkeessa

Tässä reseptissä kala marinoidaan, paneroidaan ja paistetaan. Hyviä lisukkeita ovat keitetyt perunat ja remoulade-kastike.

4 annosta

  • 600 g kampelaa

Marinadi

  • 2 rkl sitruunamehua
  • pari tippaa Worchestershire-kastiketta

Panerointi

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • 2 dl korppujauhoja
  • suolaa ja pippuria

Remoulade-kastike

  • 1 rkl hienonnettua pikkelssiä
  • 4 dl majoneesia
  • ½ rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettuja kapriksia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl anjovislientä

Tarjoiluun

  • 4 tillinoksaa
  • 4 sitruunaviipaletta

Valmistusohje

1. Remoulade-kastike: Hienonna pikkelssi. Sekoita majoneesi, hienonnettu tilli ja kaprikset, rakuuna ja anjovisliemi. Lisää pikkelssi ja pane kastike hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.

2. Marinadi: Sekoita sitruunamehu ja Worchestershire-kastike. Marinoi kalaa noin puoli tuntia.

3. Kala: Paneroi kala kahteen kertaan vehnäjauhoissa, vatkatuissa munissa ja korppujauhoissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa. Koristele annokset sitruunaviipaleella ja tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat