Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetyt kalafileet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helppoa ja kevyttä ruokaa. Voit tarjoilla fileet riisin tai perunalumen kera.

Neljälle

  • 600 g pakastettuja tai tuoreita kampelafileitä
  • 1 prk viipaloituja herkkusieniä, noin 200 g
  • 1 iso purjo
  • 1-2 dl kalalientä kuutiosta
  • suolaa ja pippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Valuta herkkusienet. Suikaloi purjo, paista purjo ja sienet.

2. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Laita jokaiselle fileelle hieman sieniä ja purjoa ja kääri rullalle. Laita kääryleet tiiviisti saumat alaspäin matalalle pannulle.

3. Kuumenna vesi ja liemikuutio. Kaada liemi kalan päälle ja hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kypsää. Ripottele päälle persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Kalafilee