Täytetyt kalafileet

Tämä on helppoa ja kevyttä ruokaa. Voit tarjoilla fileet riisin tai perunalumen kera.

Neljälle

  • 600 g pakastettuja tai tuoreita kampelafileitä
  • 1 prk viipaloituja herkkusieniä, noin 200 g
  • 1 iso purjo
  • 1-2 dl kalalientä kuutiosta
  • suolaa ja pippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Valuta herkkusienet. Suikaloi purjo, paista purjo ja sienet.

2. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Laita jokaiselle fileelle hieman sieniä ja purjoa ja kääri rullalle. Laita kääryleet tiiviisti saumat alaspäin matalalle pannulle.

3. Kuumenna vesi ja liemikuutio. Kaada liemi kalan päälle ja hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kypsää. Ripottele päälle persiljaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!